Életünk a munkánk,
munkánk a hobbink.

A BG Event Kft három fő tevékenységi körrel foglalkozik, hangtechnika kereskedelme, hangrendszerek bérbeadása és üzemeltetése illetve hangrendszerek méretezése és telepítése. Cégünk látja el például a R.A.M. Audio márka magyarországi képviseletét, illetve viszonteladó partnere vagyunk a neves Sennheiser márkának is.

Bár a BG Event Kft nemrég alakult, az ezt megelőzően megszerzett majdnem három évtizednyi szakmai tapasztalattal képesek vagyunk teljes körűen kiszolgálni bármilyen méretű rendezvény audio- és vizuáltechnikai tervezését, méretezését, megvalósítását és lebonyolítását. Ahhoz, hogy a helyszín szabta lehetőségek, és a megrendelő igényeihez igazodó technikai, logisztikai és kreatív megközelítésű megoldásokat tudjunk javasolni, először alaposan megvizsgáljuk az adott körülményeket és a rendelkezésre álló kereteket. Csapatunk minden tagja magasan képzett szakember a maga területén, hiszen a mindenkori szolgáltatás-minőség javítása egy el nem évülő célunk. Mindezeket egybevéve dinamikusan, rugalmasan és gyors átfutási idővel dolgozunk. Erőforrásaink nem maradnak meg pusztán cégen belül, kiterjedt és tartós kapcsolatokkal rendelkezünk az iparágon belül, hogy komplex igények esetén is képesek legyünk olyan területeken is megállni a helyünket ami túlmutat a hangosítás-, világítás és színpadtechnika berkein. Ennek eredményeképp elégedett ügyfeleink tovább motiválnak minket a mind jobb és jobb szolgáltatás nyújtására.

A cég egyszemélyi tulajdonosa Szentiványi Gergely évtizedekkel ezelőtt alapozta meg szakmai hírnevét a rendezvénytechnika szcénában. Agilitása, kreativitása és a soha nem szűnő lelkesedés mára védjegyévé vált. Azonban elsősorban jó hallása segítette hozzá, hogy a korai években mind komolyabb felkéréseket kapjon az élőzenei rendezvényeken. NOX, Rúzsa Magdi, Irigy Hónajmirigy turnék, temérdek fesztivál, O.Z.O.R.A., SZIGET fesztiválok, Campus fesztivál hogy csak párat említsek. De a magyar elektronikus tánczenei rendezvények is ugyanígy beletartoznak a repertoárba: Bladerunnaz, Hyperspace, Tiesto. És így tovább. Az évek során több ezer sikeres rendezvényt oldottunk meg a megrendelők legnagyobb megelégedésére.Telefonos vagy személyes egyeztetéshez kérem hívjon minket vagy írjon emailt.

Ha még mindig bizonytalan mit is szeretne,
nézze végig mit tudunk nyújtani önnek.